maisema

maisema

tiistai 13. heinäkuuta 2021

Lomalla vol2

Tänään käytiin aamupäivällä reippailemassa tunturissa Iska,Tomin ja Bertan kanssa. Täälläkin Sallassa riittää hellettä. Tais olla+24 kun lähdettiin. Vaihtelevaa maastoa ja niin kauniita maisemia.
Päivällä käytiin Sallassa syömässä Akkavaatassa. Voin suositella. Hyvää ruokaa ja monenlaista tarjolla. Sen jälkeen miesväki kävi heittämässä frisbeegolfia. Tämä rata oli mieluisempi kuin Sallatunturin rata. Me bongattiin Reedan kuntoportaat ja leikkipuisto.
Ja kun päivää vaan riitti ajeltiin vielä katsomassa Onkamojärveä. Tomi sukuhan on Onkamo-Hentelä. Lapset kävi uimassa Onkamojärven uimapaikalla ja katsastettiin myös siellä oleva laavu. Matkan varrelle sattui myös Kaunisharjun luonnon ilmiöiden tarkkailu paikka. Kaunis maisema ja hieno "katos" oli tällä paikalla.
Kolme viimeistä kuvaa on Onkamojärveltä. Onpa tälle päivälle ehditty nähdä monta kaunista juttua. Yhdessä on touhuttu mistä itsellä tosi hyvä mieli. Arjesta irtautuminen tähän hetkeen tuntuu tärkeältä niin oman jaksamisen kuin perheen näkökulmasta. Tuntuu että tämä alku vuosi on ollut sellaista hampaat irvessä painamista niin töissä kuin kotona. En edes ole tajunnut kuinka väsynyt,kiukkuinen ja tyytymätön olen ollut. Nyt on hyvä hetki nollata. Hyväksi todettu keino on liikunta, yhdessä olo ja hetken huilia arjesta. Täällä on saatu liikkua ns.rauhassa. Missäään ei oo ruuhkaa. Ihan parhautta viettää syntymäpäivää näin. Kiitollinen olen lukuisista onnen toivotuksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti